Blockchain-reclame van Accenture, plc. (Ripple partner sinds 2018).

Accenture is een consultancy gigant die een breed scala aan blockchain diensten biedt voor management, technologie en outsourcing.

Het bedrijf heeft ruim 200 kantoren in 52 landen. De jaaromzet bedroeg 41 miljard Dollar in 2018.

Blockchaintechnologie staat nog in de kinderschoenen, maar de vele nieuwe toepassingen veroveren in rap tempo de wereld. Accenture heeft ruime ervaring met blockchain en begeleidt bedrijven met de implementatie van deze technologie in diverse werkvelden. Bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, indentiteismanagement en financiƫle dienstverlening.

Er is een samenwerking met Ripple Labs en het vermoeden bestaat dat Accenture op het gebied van grensoverschrijdende betalingen de technologie van Ripple zal aanbieden aan haar klanten. Internationale betalingen kunnen veel sneller, veiliger en goedkoper verlopen door toepassing van de distributed ledger-technologie van Ripple.

Deze week dook er een reclameboodschap op van Accenture die we graag met je delen. Nog geen jaar gelden werden Crypto en alles wat daar mee te maken heeft nog verguisd. Dit filmpje illustreert wat ons betreft de ontwikkeling die we sindsdien hebben doorgemaakt en het lijkt er op dat er een gouden toekomst in het verschiet ligt voor Ripple en XRP.

Geef een reactie