,

Vooruitblikken met Marcus Treacher: Wat kunnen we in 2020 verwachten?

Het is de tijd van het jaar om achterom te kijken en vooruit te blikken. Ripple is over het algemeen terughoudend met het doen van voorspellingen over de toekomst. Toch kwam het bedrijf afgelopen week met een uitgebreide marktanalyse en voorspelling voor 2020 in de Ripple Insights nieuwsbrief. Het jaar 2020 wordt door Ripple zelfs ‘The Year of the Digital Asset’ genoemd. De Insights post van Ripple omschrijft 2020 als het jaar waarin de financiële sector het gebruik van digitale tokens zal omarmen.

Brad Garlinghouse gaat zelfs nog een stap verder. Hij verwacht dat 10 van de 20 `s werelds grootste banken komend jaar zelf digitale tokens zullen bezitten en er actief in zullen handelen. Iets dat een jaar geleden nog onmogelijk leek.

De ontwikkelingen lijken dus in een stroomversnelling terecht te gaan komen. Ook Ripple´s senior vice president Marcus Treacher ziet een gouden toekomst voor blockchain toepassing en cloud banking. In FinTech magazine vertelt hij hoe blockchaintechnologie komend jaar verder zal doordringen in de financiële sector. Maar ook andere sectoren zullen profiteren van de technologie en nieuwe toepassingen van blockchain zullen mainstream gaan.

Wil je weten wat 2020 allemaal voor ons in petto heeft volgens Marcus Treacher? Lees hier het volledige artikel van FinTech Magazine.

Geef een reactie